Segway x2 eco tour

Ga met ons mee op avontuur door de Schoorlse Duinen. Milieuvriendelijk, bijna geruisloos, de natuur ervaren? Dit is segway rijden 3.0! Zonder twijfel de meest uitdagende segway tour van Nederland. Het is een tour die gereden wordt op lage snelheid, over uitdagende paden, slalommend langs natuurlijke hindernissen. We maken lange, steile afdalingen in het zachte zand van tot 300 meter lengte en met tot wel 50 meter hoogteverschil.  Uiteraard alleen op de officiële paden, met respect voor de prachtige omgeving en andere gebruikers van het Schoorlse duingebied. Deze tour gaat uiteraard langs het hoogste duin van Nederland: “de Catrijper Nok” (55,4 meter NAP).

Speciaal voor deze tours hebben we al onze 14 segways omgebouwd tot een aangepaste X2 terrein versie. Deze X2 segways hebben een grotere bodemvrijheid en rijden, door de brede banden, makkelijker door zacht zand. Met deze X2 terrein segways kunnen we op zeer afgelegen plekken in het gebied komen die we met onze normale segways nooit konden bereiken.

informatie

Aantal Personen
Deze tours worden aangeboden voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers per tour.

Voor grotere groepen combineren we de segway X2 ecotour met een andere activiteit zoals suppen,raften, fatmax e-step tour of teamwork activiteiten. In 2 ronden van 75 minuten doet iedere deelnemer dan 2 activiteiten. Bel/mail ons voor meer ideeën.

Eigenschappen
Deelnemers aan deze tour zijn sportief, wegen maximaal 120 kg en zijn min. 16 jaar.

Deelnemers
Deelnemers moeten makkelijk op en af kunnen stappen (25 cm hoogte!) en tegen een stootje kunnen. 

Ervaring
Niet noodzakelijk. 

Tijd & Afstand
duur: ca 2 uur + 15 minuten training.

Waar
Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl, Camperduin of de grote parking in Hargen aan zee.

Prijzen
Kosten per deelnemer € 75,00 per persoon. (voor bedrijven excl. BTW!)

Verklaring
Alle deelnemers tekenen voorafgaand aan de tour een verklaring met onze algemene voorwaarden en betalen ook voorafgaand aan de tour.

Risico
Voor alle segway tours en events van Oxygen Segway geldt een deelname voor eigen risico van de deelnemers