banner-oxygen-medium.jpg

Welkom

oxygen segway × tours & events

 

Segway X2 Eco Tour

Ga met ons mee op avontuur door de Schoorlse Duinen. Milieuvriendelijk, bijna geruisloos, de natuur ervaren? Dit is segway rijden 3.0! Zonder twijfel de meest uitdagende segway tour van Nederland. Het is een tour die gereden wordt op lage snelheid, over uitdagende paden, slalommend langs natuurlijke hindernissen. We maken lange, steile afdalingen in het zachte zand van tot 300 meter lengte en met tot wel 50 meter hoogteverschil.  Uiteraard alleen op de officiële paden, met respect voor de prachtige omgeving en andere gebruikers van het Schoorlse duingebied. Deze tour gaat uiteraard langs het hoogste duin van Nederland: “de Catrijper Nok” (55,4 meter NAP).

Segway Tour

Stad en land verkennen op een segway is een fantastische ervaring. Je glijdt 20 cm hoger dan normaal, moeiteloos en geruisloos door het landschap. Oxygen Segway heeft een aantal verschillende segwaytours uitgestippeld verspreid over Nederland. De nadruk bij al onze segwaytours ligt op het leren rijden op de segway en het verbeteren van de vaardigheden door verschillende oefeningen onderweg. Heb je zelf een groep mensen en wil je op een andere locatie graag met segways rijden? Mail of bel ons voor meer informatie en we maken een segwaytour op maat op de locatie van jouw keuze.

 

Segway Live Experience events

Hét teambuilding event met segways! Een te gek milieuvriendelijk bedrijfsuitje met de segway. Na een korte training waarbij alle deelnemers leren hoe de segway werkt gaat de groep in teams de strijd aan op diverse onderdelen. De teams krijgen steeds nieuwe uitdagingen waarbij samenwerking, creativiteit en communiceren van belang zijn. We kunnen natuurlijk ook indoor rijden. Meer informatie hierover vind je op onze nieuws blog.

Galerij

Wij zijn Oxygen Segway

Oxygen Segway is een onderdeel van Oxygen Events. Een full-service evenementenbureau voor de zakelijke markt opgericht in 1999. Wij zijn dolenthousiast over onze segways en willen dit heel graag met jou delen. Dit kan op verschillende manieren. Oxygen Segway organiseert Segway tours op verschillende locaties in Nederland voor individuele inschrijvingen en groepen. Voor bedrijven organiseren we naast de segway tours ook de “Segway live experience” op iedere gewenste locatie in de Benelux. Tijdens deze Segway live experience ervaren deelnemers op verschillende manieren wat het is om op een segway te rijden. Voor meer informatie ga je naar de “Segway live experience” pagina.

TEAM

WAAROM BIJ OXYGEN SEGWAY GAAN RIJDEN?

  • 30 jaar ervaring met het begeleiden van groepsactiviteiten. Dit betekent een goed doordachte didactiek met oog voor veiligheid en Oxygen trainers die al jarenlang ervaring hebben in het begeleiden van verschillende sportieve activiteiten.

  • Gebruik van Goretex ,waterdichte en ademende, kledingsets voor alle deelnemers in geval van slecht weer.

  • Gebruik van professionele pooljassen tijdens de winter segway tours voor alle deelnemers. (gegarandeerd warm tot -30 graden! ;-))

  • Verplicht gebruik van POC helmen (best beschermende helm op de markt) tijdens alle segway activiteiten voor alle deelnemers. Veiligheid staat bij ons voorop. Neem van ons aan: leren rijden op een segway draagt een bepaald extra risico met zich mee.

  • maximaal 9 deelnemers per instructeur tijdens de segway tours en 1 instructeur op 5 segways tijdens de segway live experience.

  • Het meest uitgebreide mobiele segway behendigheidsparcours (indoor of outdoor) van Nederland, dat net iets verder gaat dan 3 pionnen en een rol afzetlint.

  • Onze segwaytour in Schoorl is de meest afwisselende tour van Nederland met hoogteverschillen tot 50 meter, door duin en bos, langs polder en zee met als hoogtepunt de beklimming van het hoogste duin van Nederland op de segway! kijk hier voor de video impressie.

  • Sinds 2014 de unieke “Segway X2 eco tours” in Schoorl: de meest uitdagende X2 terrein segway tour van Nederland!

  • Segway rijden combineren met andere activiteiten, eten of een overnachting? Bedrijfsevenementen organiseren we al sinds 1999. Kijk op www.oxygen-events.nl voor inspiratie!

  • Veel plezier met het bekijken van onze website. We hopen je gauw te ontmoeten op één van onze segway tours of events!

Contact

Voor meer informatie over onze segway tours en events bel je nu met 0653-969855 of stuur een email naar info@oxygen-segway.nl

 

Naam *
Naam