Segway Live Experience

Hét teambuilding event met segways! Een te gek milieuvriendelijk bedrijfsuitje met de segway. Na een korte training waarbij alle deelnemers leren hoe de segway werkt gaat de groep in teams de strijd aan op diverse onderdelen. De teams krijgen steeds nieuwe uitdagingen waarbij samenwerking, creativiteit en communiceren van belang zijn. We kunnen natuurlijk ook indoor rijden.

Segwaytour met meer dan 14 deelnemers?

Heb je een groep groter dan 14 deelnemers en wil je toch graag een tour rijden? We hebben tal van mogelijkheden voor andere leuke activiteiten. Groep 1 start dan op de segway en groep 2 doet een andere activiteit. Bel ons voor de mogelijkheden: 0653-969855 of mail: info@oxygen-segway.nl


AANVULLENDE INFORMATIE
 

Programma tijdsduur
60 tot 120 minuten


Aantal Segways   
8-14 (1 segway per 2-3 deelnemers)


Aantal deelnemers   
20 tot 350. Bij meer deelnemers dan 40 combineren we de segway live experience met andere activiteiten. kijk voor meer ideeën van onze activiteiten op: www.oxygen-events.nl

Kosten  
afhankelijk van het aantal deelnemers. excl. reiskosten vanaf Castricum à EUR 0,50 p/km.

Locatie  
Benelux (andere landen in overleg)

Verklaring
Alle deelnemers tekenen voorafgaand aan de tour een verklaring met onze algemene voorwaarden en betalen ook voorafgaand aan de tour.

Bijzonderheden
Bij slecht weer verzorgen wij gratis een Gore Tex kledingset voor elke deelnemer.

Parcours
Het is ook mogelijk om als segway live experience alleen het behendigheidsparcours op te bouwen waar deelnemers na een korte training op kunnen rijden. Geschikt voor grootschalige familliedagen, personeelsuitje, bedrijfsuitje en publieksevenementen. Prijs is afhankelijk van het aantal segways en deelnemers en excl. reiskosten vanaf Castricum à EUR 0,50 p/km.