Segway Tours

Stad en land verkennen op een segway is een fantastische ervaring. Je glijdt 20 cm hoger dan normaal, moeiteloos en geruisloos door het landschap. Oxygen Segway heeft een aantal verschillende segwaytours uitgestippeld in de provincie Noord-Holland. De nadruk bij al onze segwaytours ligt op het leren rijden op de segway en het verbeteren van de vaardigheden door verschillende oefeningen onderweg. Heb je zelf een groep mensen en wil je op een andere locatie graag met segways rijden? Mail of bel ons voor meer informatie en we maken een segwaytour op maat op de locatie van jouw keuze.

Informatie en Bijzonderheden

Aantal deelnemers
Tours gaan door bij minimaal 6 inschrijvingen. 

Aantal Segways
Wij werken met maximaal 9 segways op 1 tourleader. 

Eigenschappen
De minimum leeftijd voor de segwaytours is 16 jaar. Deelnemers aan de segwaytour wegen maximaal 120 kg. 

Tijd
Alle segwaytours duren ca. 2 uur incl. 15 minuten basistraining vooraf.

Veiligheid
Tijdens de segwaytours is het dragen van een helm verplicht. 

Verklaring
Alle deelnemers tekenen voorafgaand aan de tour een verklaring met onze algemene voorwaarden en betalen ook voorafgaand aan de tour.

Risico
Voor alle segway tours en events van Oxygen Segway geldt een deelname voor eigen risico van de deelnemers.

Bedrijven
De prijzen hier genoemd zijn voor individuele boekingen. Voor bedrijven zijn de prijzen altijd excl. BTW. Bel voor segway bedrijfsuitjes of andere groepsaanvragen voor een maatwerk offerte met 0653-969855

 

Vaste Programma's
 

Castricum en omgeving                                                         €65,00
Castricum is een ideale locatie voor een gevarieerde segwaytour. De tour leidt je langs de mooiste plekjes van Bakkum, door de polder, via uitdagende paadjes in het bos langs het prachtige duingebied.

Citytour Haarlem, Bloemendaal en Overveen                    €65,00
Ons vertrekpunt is bij de schaatsbaan langs de ringweg van Haarlem. Deze tour gaat langs de mooiste plekjes van het randgebied van Haarlem, langs het rustige en prachtige buitengebied van Overveen en Bloemendaal. Een hele mooie segway tour met een mix van stad en natuur.

De Zaanse Schans op de segway                                         €65,00
We vertrekken vanuit Zaandijk en maken een afwisselende tour langs molens en eeuwenoude Zaanse huisjes. Eventueel te combineren met een boottocht over de Zaan of een vergadersessie in een typisch Zaans pakhuis. Bel of mail ons voor de combinatie mogelijkheden.

Stap verder                                                                             €75,00
Wil je nog een stapje verder? We rijden ook met X2 offroad segways in Schoorl: Segway X2 Eco Tour5

Segwaytour met meer dan 12 deelnemers?

Heb je een groep groter dan 12 deelnemers en wil je toch graag een tour rijden? We hebben tal van mogelijkheden voor andere leuke activiteiten. Groep 1 start dan op de segway en groep 2 doet een andere activiteit. In 2 ronden van ca. 1.5 uur doorloopt iedere deelnemer dan 2 activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan powerkiten, 3D vlieger bouwen, teamactiviteiten, raften, zeilfietsen, schermen, boogschieten, discgolf etc. 

Bel ons voor alle mogelijkheden: 0653-969855 of mail: info@oxygen-segway.nl