Nieuw! "Segway Team Challenge"

De ultieme uitdaging in samenwerken en communiceren met mede teamleden. Leer segway rijden van de instructeur. Ga met opdracht, kaart en portofoon op stap in 1 of meerdere teams en probeer de materialen te vinden bij de checkpoints voor de eindopdracht. Niet alle teams weten hoe ze op de checkpoints kunnen komen. Communicatie met de andere teams is essentieel om de "Segway Team Challenge" tot een goed einde te brengen. Bij iedere fout die wordt gemaakt, of opdracht die onderweg niet wordt behaald, verliest het team materialen.. De eindopdracht moet met het hele team worden volbracht en kan per challenge variëren....

Durf jij deze uitdaging met jou team aan? Bel dan nu 0251-659795

Indoor segway parcours: WKR proof!

 

In de wintermaanden kiezen veel bedrijven voor de zekerheid van een indoor parcours. Dit kan op een aantal locaties in Nederland of bij de bedrijven zelf. We hebben al met de segways gereden tussen de wijnstellingen van een wijngroothandel, in een stadschouwburg, in een grote fabriekshal waar touringcars gebouwd worden, op het middenterrein van een wielerbaan of op de 6 etage van een kantorencomplex tussen de bureaus van de medewerkers.
Na de veiligheidstraining rijden de deelnemers het parcours en wisselen af na een aantal ronden. Vervolgens “gaat de brug open” en rijden we deze speciale proef. Eventueel sluiten we af met enkele segway games waarbij teams tegen elkaar strijden op verschillende onderdelen. Denk hierbij aan segway discgolf, segway mega 4 op een Rij, segway megaballs en de segway yenga challenge.

Dit segway bedrijfsuitje is WKR proof!
Voor een personeelsevenement gelden binnen de werkkostenregeling vanaf 1 januari 2015 in principe geen vrijstellingen en vallen binnen het vaste bedrag van de werkkostenregeling. Besteed je te veel aan je bedrijfsfeestjes of uitjes, dan moet je 80 procent eindheffing betalen. Er is wel een uitzondering. Als het personeelsevenement op de werkplek, of op het terrein van de werkgever plaatsvindt, wordt het evenement vrijgesteld van belastingheffing.

Wil je ook dat we bij jullie op het bedrijf komen rijden? Dit kan voor groepen vanaf 20 personen. Bij grotere groepen kunnen we er ook nog andere activiteiten naast verzorgen zodat de medewerkers meerdere activiteiten op de dag zelf doen. Bel ons voor de mogelijkheden: 0251-659795 of kijk op onze events website voor alle andere activiteiten die we al 15 jaar verzorgen: www.oxygen-events.nl